Bedevaart

EEN PLAATS WAAR DE HEILIGE MAAGD VERSCHIJNT

San-damiano
Omheinde plaats waar de
verschijningen plaatsvonden

«IK ZAL DAG EN NACHT MET JULLIE IN DEZE HEILIGE PLAATS VERBLIJVEN, IN DEZE KLEINE PARADIJSELIJKE TUIN waar Ik op jullie wacht om jullie te redden, lief te hebben en eens het Hemelse Vaderland in te dragen. »

Boodschap van 16.7.1968


« Ik ben in jullie midden LEVEND EN ECHT NET ALS JULLIE. Ik zie jullie allemaal. Mijn blik is op ieder van jullie gevestigd om u te overladen met gunsten en vergiffenis. »                      

Boodschap van 4.4.1969

EEN BELANGRIJKE PLAATS VOOR GEBEDEN

"Bidt, mijn kinderen, bidt hier dag en nacht aan mijn voeten. "

Boodschap van 18.2.1968

« Belooft me, mijn kinderen, belooft mij de kroon van de rozenkrans vaak in uw handen te houden. Zeg hem vaak op ! Het is het krachtigste wapen om u te redden ! »

 

Boodschap van 10.11.1967

san-damiano
Bedevaartgangers in gebed rondom de omheinde plaats

San Damiano
Processie van bedevaartgangers
die de rozenkrans bidden.

Duizenden bedevaartgangers van de hele wereld komen hiernaartoe om te bidden, en dan in het bijzonder door talrijke rozenkransen te bidden, in de aanwezigheid van Onze Lieve Vrouw der Mirakelen van de Rozen die beloofd heeft „levend en echt« naar deze plaats te komen tot het einde der wereld om hier talrijke gunsten te verlenen.

KOM GRATIE VRAGEN

« KOMT, KOMT, MIJN KINDEREN, EN TREUZELT NIET! Komt hier onder mijn mantel, dat ik u in mijn armen neem en u tegen me aandruk met zoveel liefde, zoveel barmhartigheid. »

Boodschap op 25.12.1969

San Damiano
Zoveel bedevaartgangers komen praten over hun verdriet,hun lijden met Onze Wonderbaarlijke Lieve Vrouw van de Rozen en ontvangen overvloedige gunsten, steun en troost.

BEKERINGEN - ROEPINGEN - GENEZINGEN

« Mijn kinderen, komt aan mijn voeten ! Komt Me smeken, komt Me gunsten vragen, komt genade vragen en u zult alles krijgen. »

Boodschap van 31.5.1970

« Op deze plaats, zal Ik allen die een beroep op Mijn doen, veel gunsten, veel hulp en veel steun geven ... »

Boodschap van 31.3.1967

San Damiano

Miraculeuze waterbron